Selekcija 2007. danas je nastupila na turniru „Zupčanik extra kup 2018“, koji je organizovan u Doboju.

Poslije utakmica u grupi A, naša ekipa nije uspjela da izbori plasman u polufinale.  Osvojen je samo jedan bod, što nije bilo dovoljno za plasman među četiri najbolje ekipe.

U prvom susretu poraženi smo od ekipe „Zenit“ iz Bijeljine sa 0:2. U utakmici u kojoj smo imali terensku inicijativu, primili smo dva pogotka iz dva kontranapada, što u nastavku nismo uspjeli da anuliramo.

Protiv ekipe „Ačko“ iz Doboja uslijedio je novi poraz 1:2. Povela je naša ekipa golom Milana Stanišića, imali smo i nekoliko odličnih prilika, ali dvije greške u odbrani i protivnik je preokrenuo rezultat.

U posljednjoj utakmici,  za prolaz bila nam je potrebna pobjeda od dva gola razlike protiv „Napretka“ iz Zavidovića. Krenuli smo ofanzivno, ali protivnički golman je pokazao veliki kvalitet. Poveli smo u finišu golom Luke Filipovića, ali smo u posljednjim trenucima primili gol, za konačnih 1:1.

Čestitke organizatoru na odličnoj organizaciji turnira.

Za našu ekipu su igrali: Filip Petrović, Saša Božić, Tarik Beširović, Milan Stanišić, Aleksa Pudić, Ljubo Đukić, Boris Trivundić, Luka Filipović, Nenad Božić, Sergej Vujičić. Trener: Vojo Sajlović.

Ostavite odgovor