Danas je završen 7. Međunarodni fudbalski turnir „Bulls cup Pelagićevo 2019“, trijumfom mladih fudbalerea Crvene zvezde iz Beograda, u konkurenciji 2007. i 2008. godišta i Sport teama iz Banja Luke u 2009. godištu.

U konkurenciji 2007. Crvena zvezda je pobijedila mađarsku ekipu Szeged Grosics Akademia sa 1:0, u finalnom susretu, dok je austrijska ekipa Mauerwerk, u utakmici za 3. mjesto savladala ekipu Takova iz Gornjeg Milanovca sa 5:4, nakon izvođenja penala. U regularnom toku bilo je 0:0.

Najbolji igrač, u ovoj konkurenciji bio je Petar Popović (C. zvezda), najbolji strijelac bio je Kristof Czege (Szeged), dok je najbolji golman Marsel Pop (Mauerwerk).

U „utješnom“ BAAP kupu, slavila je ekipa Kampione iz Beograda.

Crveno-bijeli iz Beograda bilii su najbolji i u 2008. godištu, gdje su u finalnom susretu, sa minimalnih 1:0 slavili protiv Ilićke 01 iz Brčkog. Treće mjesto pripalo je Omladincu iz Potočara, koji su boljim izvođenjem penala sa 2:1 bili bolji od Loznice. U regulrnom toku, meč je završen bez golova.

Uroš Stevanović (Ilićka) ponio je epitet najboljeg igrača, Dušan Petković (C. zvezda) prvi topdžija turnira, dok je Teodora Peranović (Omladinac) najbolji golman.

Osvajač BAAP kupa bila je ekipa Petlić iz Beograda.

Kod najmlađim, u finalu su se našle dvije banjalučke ekipe, Sport team i Borac. Slavila je ekipa Sport team sa 2:0, dok je treće mjesto pripalo Respectu iz Loznice, koji je pobijedio Rudar iz Ugljevika, boljim izvođenjem penala sa 3:2. U regularnom toku, meč je završen 1:1.

Najbolji igrač turnira je Matej Deket (Sport team), najbolji strijelac Uroš Kikić (Respect), dok je Miloš Jović (Borac) najbolji golman.

U BAAP kupu pobijedila je ekipa Ilićke 01 iz Brčkog.

Na turniru je učestvovalo ukupno 53 ekipe iz 5 država.