Proteklog vikenda, 11. i 12. marta, učestvovali smo na fudbalskom turniru u Modriči, u organizaciji Škole fudbala „Tango“, sa dvije selekcije, 2006/07. i 2008.

Naša ekipa 2007. nastupila u konkurenciji 2006. godišta, ostvarivši pobjedu i tri remija, što nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale, do kojeg je nedostajalo samo tri minuta.

Na otvaranju turnira, pobjeda protiv „Juniora“ iz Lukavice sa 1:0. Strijelac je bio Kojo Simeunović.
U drugom susretu, na megdan smo izašli sjajnoj ekipi „Prijatelji“ iz Broda i nakon odlične igre, rezultat je glasio 0:0.
Golom Nenada Božića poveli smo protiv „Soker kidsa“ iz Bijeljine, ali su Semberci uspjeli da do kraja utakmice izjednače na 1:1.
I na kraju, u odlučujućoj utakmici, trebala nam je pobjeda protiv „Sloge“ iz Doboja, vodili smo golom Milana Stanišića, ali su Dobojlije tri minuta prije kraja srušili naše želje za četvrtfinale.

Tabela: Prijatelji 10, Soker kids 7, BAAP Evrogol 6, Sloga 4, Junior bez bodova.

Naša najmlađa selekcije igrala je drugi dan turnira u Modriči.

U prvom susretu, naša ekipa odigrala je neriješeno 0:0 sa domaćinom, „Tangom“ iz Modriče. Ipak, ostaje žal za sva tri boda, jer po igri i brojnim prilikama, naša ekipa je bila bliže pobjedi.U drugom meču, uslijedio je poraz od „Sportino Ma“ iz Maglaja sa 0:2. U trećoj utakmici, ostvarena je pobjeda protiv naših komšija „Liona“ iz Brčkog. U veoma uzbudljivoj utakmici, odnijeli smo pobjede, koju nam je donio jedini strijelac Đorđe Stjepić. U odlučujućoj utakmici za plasman u četvrfinale sastali smo se sa „Soker kidsom“ iz Bijeljine. Nama je igrala samo pobjede, ali to je bio mač sa dvije oštrice, pa su Bijeljinci, to iskoristili i preko kontranapada stigli do pobjede sa 0:3.

Tabela: Sportino Ma i Soker kids po 9, Tango 5, BAAP Evrogol 4 i Lion 1 bod.

Za našu ekipu na turniru u Modriči, u obje selekcije, nastupali su: Saša Stjepić, Tarik Beširović, Saša Božić, Luka Filipović, Kojo Simeunović, Srđan Pajić, Đorđe Stjepić, Milan Stanišić, Miloš Borić, Kristijan Stjepić, Ernad Zejnilović, Nenad Božić, Slađan Lakić, Ognjen Božić, Nikolaj Kašterović, Stefan Vasić, Sergej Vujičić, Stefan Pajić, Kristijan Bosić, Darko Jakovljević.  Trener: Ešref Jašarević.

 

Ostavite odgovor