You are currently viewing “ČAROBNJACI” IZ 2007. GODIŠTA

“ČAROBNJACI” IZ 2007. GODIŠTA

Sjajan nastup imali su naši mladi fudbaleri iz 2007. godišta, na našem 5. “Bulls cup Pelagićevo 2017”, koji je održan 22. i 23. aprila. Na najjačem turniru u regiji, “sedmica” je pokazala kako se bori i kvalitetom ostvaruje pobjede. Potvrdili su još jednom svoj kvalitet i ubijeđeni smo da ćemo se još dugo radovati njihovim uspjesima.

U grupi A ostvarili smo pet ubjedljivih pobjeda i uz jedan neriješen rezultat osvojili prvo mjesto, uz gol razliku 28:1. Sa 8:0 pobijeđeni su: “Sportissimo” iz Brčkog i hrvatska ekipa “Graničar” iz Županje, sa 7:0 slavili smo protiv tuzlanske “Slobode”, dok smo sa po 4:0 pobijedili: “Soccer kids” iz Bijeljine i “Savacium” iz Šapca, iz Srbije. Neriješen rezultat ostvaren je sa crnogorskom ekipom “Obilić” iz Herceg Novog, 1:1 i pokazalo se da je to ujedno i bila najslabija utakmica.

U osmini finala, bez većih problema, savladali smo ekipu Gradskog fudbalskog saveza Prijedor sa 4:0, potom u četvrtfinalu, identičnim rezultatom i “Radnički 1923” iz Kragujevca.

U polufinalu, sjajan meč smo odigrali protiv mađarske ekipe “Kelen SC” iz Budimpešte. Poveli smo preko Milačka, da bi Mađari uspjeli da preokrenu na 1:2. Ipak, u finišu smo uspjeli da postignemo gol za izjednačenje, da bi se krenulo u penal lutriju, gdje se istakao naš sjajni golman Mladen Ubiparipović.

U finalu su se namjerile dvije najkvalitetnije ekipe, BAAP Evrogol i Crvena zvezda iz Beograda. Beograđani su pobijedili sa 4:1 i tako osvojili prvo mjesto i plasman na “Champions Trophy”. Kada se pogledaju svi rezultati crveno-bijelih, naša ekipa je pružila i najjači otpor.

Rezultati naše ekipe:

Grupa A:
BAAP Evrogol – Sportissimo Brčko 8:0 (Sergej Milačak 3, Milan Stanišić 2, Luka Filipović, Pavle Marković, Nenad Božić)

BAAP Evrogol – Sloboda Tuzla 7:0 (Sergej Milačak 5, Milan Stanišić, Pavle Marković, Nenad Božić)

BAAP Evrogol – Savacium Šabac (Srbija) 4:0 (Pavle Marković, Milan Stanišić, Saša Božić)

BAAP Evrogol – Soccer kids Bijeljina 4:0 (Sergej Milačak 2, Milan Stanišić, Luka Filipović)

BAAP Evrogol – Obilić Herceg Novi (Crna Gora) 1:1 (Milan Stanišić)

BAAP Evrogol – Graničar Županja (Hrvatska) 8:0 (Đorđe Stjepić 5, Milan Stanišić 2, Sergej Milačak)

Osmina finala:

BAAP Evrogol – GFS Prijedor 4:0 (Milan Stanišić 2, Sergej Milačak, Nenad Božić)

Četvrtfinale:

BAAP Evrogol – Radnički 1923 Kragujevac (Srbija) 4:0 (Milan Stanišić 2, Luka Filipović, Sergej Milačak)

Polufinale:

BAAP Evrogol – Kelen SC Budimpešta (Mađarska) 2:2, pen. 4:3 (Sergej Milačak , Luka Filipović. Strijelci iz penala: Pavle Marković, Luka Filipović, Milan Stanišić, Sergej Milačak)

Finale:

BAAP Evrogol – Crvena zvezda Beograd (Srbija) 1:4 (Milan Stanišić).

Za našu ekipu su nastupili: Mladen Ubiparipović, Đorđe Stjepić, Luka Filipović, Saša Božić, Pavle Marković, Tarik Beširović, Milan Stanišić, Sergej Milačak, David Miličević, Nenad Božić, Dajana Albić, Kristijan Stjepić, Miloš Borić, Aleksandar Ilić. Treneri: Nikola Šarkanović, Ešef Jašarević, Tomislav Pejić.