You are currently viewing POHVALE SA SVIH STRANA

POHVALE SA SVIH STRANA

Proteklog vikenda završen je 5. Međunarodni fudbalski turnir “Bulls cup Pelagićevo 2017”, koji je okupio ekipe iz sedam država i po brojnosti i kvalitetu prevazišao dosadašnje fudbalske manifestacije ranijih godina.

U prilog tome, stižu brojne pohvale, učesnika i organizacija, sa kojima BAAP Evrogol sarađuje.

Iz FK “Crvena zvezda” iz Beograda, pobjednika u konkurenciji 2007. godišta, stigao je mejl, sljedeće sadržine:

– Poštovani, žao nam je što ste baš vi kao domaćini bili sa nama u finalu, ali eto takav je život. Vaši dečaci su ostavili sjajan utisak na naše rukovodstvo. Hvala na trudu da turnir bude dobar i pored lošeg vremena koje se zadesilo neplanirano. Nadam se da ostajemo u kontaktu za sve buduće sportske aktivnosti. Verujemo  da će ovaj turnir doprineti razvoju fudbala u Republici Srpskoj, što vam od srca želimo.

I gospodin Markus Pinter, koordinator Fer-pleja iz Beča, je, u svom mejlu, čestitao na organizaciji turnira:

– Dragi Vojo i Nikola, hvala Vam još jednom na sjajnoj organizaciji turnira prošlog vikenda.

I iz Makedonije je stigao mejl zahvalnosti od Avni Nuhiua, koordinatora omladinske škole FK “Baškimi” iz Kumanova:

– Još jednom hoću vam zahvaliti u ime Fudbalske škole FK “Baškimi”, a i moje ime na odličnom prijemu i organizaciji.

Takođe, i predstavnik “Champions Trophy”, Garald Berger izrazio je svoje zadovoljstvo ukupnom organizacijom turnira, koji je ujedno bio i kvalifikacioni za 2007. godište, te najavio proširenje saradnje u 2018. godine, između BAAP Evrogola i “Champions Trophy”.

Zahvaljujemo i ostalim ekipama i institucijama na čestitkama. Na žalost, loše vrijeme je spriječilo je da ugođaj, ali i ambijent bude ljepši. I pored svega, drago nam je da su svi učesnici ponijeli lijepe utiske iz Pelagićeva.