You are currently viewing GALANTNO NA GALA VEČERI

GALANTNO NA GALA VEČERI

Fudbal bez granica, naša je deviza koja svakog dana dobija svoj puni smisao. To se vidi iz naših dosadašnjih aktivnosti, ali i planova za budućnost.

Naš predsjednik Nikola Šarkanović prisustvovao je na “Fussballgalla”, koja je održana u Beču i na kojoj su učestvovali svi najznačajnih ljudi iz fudbala u Austriji.

– Ovakva druženja su dobrodošla, jer uvijek se upoznaju novi sportski prijatelji, obnove stara prijateljstva, a fudbal je nezaobilazna tema u svim razgovorima. Drago mi je da sam bio na ovakvoj manifestacije, jer sam imao priliku da razgovaram sa svim bitnim faktorima u austrijskom fudbalu, gdje su perjanice bečka Austrija i Rapid, sa kojima BAAP Evrogol ima saradnju, koja će u narednom perodu biti još intenzivirana. Dovoljno je pogledati sastave ova dva velikana, koji su prepuni fudbalera sa naših prostora, koji su u Austriji na velikoj cijeni, kaže Nikola Šarkanović, predsjednik BAAP Evrogol.

Prvi čovjek BAAP Evrogola, iskoristio je priliku da se fotografiše sa svojim velikim prijateljima, prvotimcima bečke Austrije, golmanom Osmanom Hadžikićem i štoperom Petrom Filipovićem.