You are currently viewing TALENT LIGA KREĆE 16. SEPTEMBRA

TALENT LIGA KREĆE 16. SEPTEMBRA

Nova sezona Talent lige kreće 16. septembra 2017. godine, utakmicama 1. kola. Ovo je ujedno treća sezona, takmičenja, koje je iz godine u godinu, sve kvalitetnije i brojnije.

Sinoć je u Pelagićevu održan sastanak predstavnika klubova učesnika lige, na kojem se razgovaralo o početku nove sezone, o propozicijama takmičenja, kao i starosnim kategorijama, koje će uzeti učešće.

U narednoj sezoni, za bodove boriće se selekcije: 2005, 2006, 2007, 2008. i 2009. godišta, pa će sigurno mladi fudbaleri imati priliku da pokažu svoj raskošni talenat.

Takođe, analizirana je i prošlogodišnja sezone, koja je ocijenjena uspješna, a određene uočene manjkavosti neće se više ponavljati.

Do 1. septembra ostavljen je rok, da sve ekipe, koje su iskazale interes, potvrde svoje učešće, nakon čega će biti objavljen i raspored Talent lige, za takmičarsku 2017/18. godinu.

BAAP Evrogol će imati sve selekcije, tako da je pred nama dosta uzbuđenja, nadamo se više radosti, a manje tuge. Vjerujemo da će se naši mladi fudbaleri i u novoj sezoni okititi medaljama i peharima.