You are currently viewing SPORTSKI PRIJATELJI RAZMIJENILI NOVOGODIŠNJE POKLONE

SPORTSKI PRIJATELJI RAZMIJENILI NOVOGODIŠNJE POKLONE

FK “Crvena zvezda” iz Beograda i ŠF “BAAP Evrogol” iz Pelagićeva njeguju višegodišnje prijateljstvo, a od 14.10.2017. godine potpisan je i Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji na period od pet godina. Saradnja u narednim danima i godinama biće intenzivirana.

Danas su, u Beogradu, u jednoj opuštenoj atmosferi, razgovarali Vlado Cvetićanin, direktor Škole fudbala FK “Crvena zvezda” i prvi ljudi ŠF “BAAP Evrogol”, Nikola Šarkanović i Vojo Sajlović. Tom prilikom, razmijenjeni su i novogodišnji pokloni, sa jasnom željom, da već sljedeća 2018. godina, bude uspješna za ova dva sportska kolektiva.

– U 2018. godini očekuje se puna implementacija ovog sporazuma, a mnogo aktivnosti je planirano sa rukovodstvom Omladinske škole “Crvene zvezde”. Ovim Ugovorom otvaraju nam se  vrata saradnje sa svjetskim i evropskim šampionom, gdje će najviše profitirati naši mladi fudbaleri, jer će njihov razvoj biti pod budnim okom iskusnih stručnjaka iz crveno-bijelog tabora, radiće se po programu “Crvene zvezde”, a biće još puno drugih aktivnosti. Danas smo sa gospodinom Cvetićaninom razmijenili novogodišnje pokloni i poželjeli puno uspjeha u narednoj godini, kaže Nikola Šarkanović, vlasnik ŠF “BAAP Evrogol” iz Pelagićeva.