You are currently viewing PUNO UZBUĐENJA PRVOG DANA “BULLS CUPA 2018”

PUNO UZBUĐENJA PRVOG DANA “BULLS CUPA 2018”

Danas je bilo dosta uzbuđenja, prvog takmičarskog dana na 6. Međunarodnom fudbalskom turniru “Bulls cup Pelagićevo 2018”, koji se igraju 2006. i 2008. godište, na fudbalskim terenima u Krepšiću i Pelagićevu.

U subotu će biti još više neizvjesnosti, jer je u svim grupama više nego zanimljivo, oko plasmana u drugu fazu turnira.

U Pelagićevu, gdje igra 2008. godište, u grupi A vodi Omladinac sa 12 bodova,  dobojska Sloga i Rudar iz Ugljevika imaju po 9 bodova, a velika je borba za 4. mjesto, između Jedinstva, BAAP Evrogola i Ozrena, koje vodi u završnicu.

U grupi B, Sokol iz Starih Jankovaca ima, na čelu tabele 10 bodova, drugi je FK “Petar Puača” iz Novog Sada sa 8, mađarski Kelen i Savacium iz Šapca imaju po 6, a nadomak plasmana u drugi krug je Ilićka 01 sa 4 boda.

Grad Mostar i Borac iz Banja Luke vode sa po 9 bodova u grupi C, isped Osijeka sa 6, te Tanga, Sportissima i BAAP BiH 2, koji su sakupili po 3 boda.

Crvena zvezda iz Beograda je prva u grupi D sa 12 bodova, ispred Perfekta i Ilićke 01 sa po 10 i BAAP BiH sa 7. Ove ekipe su već obezbjedile plasman u narednu rundu.

U konkurenciji 2006. godišta, koje svoje utakmice igra u Krepšiću, situacija je sljedeća:

U grupi A poznati su učesnici završnice. BAAP Evrogol, Sladorana, Perfekt i Sloga 94 bili su najbolji i igraće i u nedjeljnoj završnici.

U grupi B sutra će biti velike borbe, jer je sve još otvoreno. Trenutno Savacium ima 9, Osijek 6, a Prijatelji 3 boda. U igri za drugi krug su i: Sloga iz Jakeša i dva Napretka, iz Matića i Zavidovića.

Crvena zvezda i makedonski Eurosport predvode grupu C sa 9 bodova, austrijski Wienerberg je treći sa 6, Sloga Vuteks  ima 3, a svoju šansu, u sutrašnjem danu tažiće ugljevički Rudar, Omladinac iz Potočara i Sportissimo.

U grupi D riješene su sve dileme, u nastavak takmičenja idu: BAAP BiH, Ilićka 01, Cibalija i Tempo.

Sutra se nastavljaju utakmice po grupama, kada će biti poznati učesnici završnice, koja je planirana za nedjelju.